Helseindustrikonferansen 2017 er i gang

Publisert 20. november 2017

I dag arrangerer LMI og Norsk Industri «Helseindustrikonferansen» på Gardermoen.

ÅPNET HELSEINDUSTRIKONFERANSEN: Karita Bekkemellem åpnet årets Helseindustrikonferanse som arrangeres i dag.

– Velkommen Helseindustrikonferansen 2017, den syvende i rekken. Hvis vi ser 10 år tilbake i tid, så ville det ha vært utenkelig å lage en slik møteplass. I dag har vi en naturlig plass på programmet når fremtidens industri diskuteres her på Industri Futurum, sa Karita Bekkemellem, administrerende direktør i LMI, da hun åpnet konferansen.

Over 100 deltakere var samlet på Quben ved Gardermoen for å delta på Helseindustrikonferansen. Konferansen er en del av Norsk Industris «Industri Futurum» som samler 1100 deltakere fra mange ulike bransjer.

– På årets helseindustrikonferanse har vi valg å fokusere på produksjon. For vi har allerede et produksjonsmiljø i Norge. Bedriftene dere skal få presentert i dag har allerede vist at vi kan være konkurransedyktige. Jeg mener at forholdene ligger ekstra godt til rette for vår bransje når det gjelder produksjon i Norge – så godt at det faktisk gir oss et konkurransefortrinn, sa Bekkemellem.

Hun trakk frem Norges muligheter til mer miljøvennligproduksjon enn andre land, høye standarder og kvalitetskrav, høyt utdanningsnivå og politisk stabilitet som noen av våre fortrinn.

– Jeg gleder meg til å få vist fram en del av de spennende produksjonsbedriftene vi har her i Norge. Bedrifter med avansert produksjon og med marked over hele verden. Jeg er sikker på at vi får flere slike med årene, sa Bekkemellem.

Les mer om legemiddelproduksjon